Travel to Da nang

(Discover and Book)

Disclosure: Your support helps keep our site running. We may get a referral fee at no cost to you if you click on our links and make a purchase. Thank you for your support.

Share…

Thành phố Đà Nẵng là một điểm đến du lịch lý tưởng với nhiều lợi thế và trải nghiệm hấp dẫn cho du khách. Dưới đây là một số điểm nổi bật giúp Đà Nẵng trở thành một điểm đến hấp dẫn:

 1. Bãi biển đẹp: Đà Nẵng nằm trên bờ biển miền Trung Việt Nam và có những bãi biển tuyệt đẹp như Bãi biển Mỹ Khê, Bãi biển Non Nước, và Bãi biển An Bàng. Đây là nơi du khách có thể tận hưởng ánh nắng, cát trắng và nước biển trong xanh.
 2. Di sản văn hóa: Đà Nẵng có nhiều điểm đến mang giá trị di sản văn hóa, bao gồm Cầu Rồng, Cầu Trần Thị Lý, Chùa Linh Ứng, Bảo tàng Chăm, và đền Ngũ Hành Sơn. Du khách có thể khám phá lịch sử và văn hóa độc đáo của khu vực này.
 3. Đà Nẵng Fireworks Festival: Đây là một sự kiện hàng năm thu hút đông đảo khách du lịch. Festival pháo hoa quốc tế Đà Nẵng tổ chức các buổi biểu diễn pháo hoa đẳng cấp quốc tế trên sông Hàn. Đây là cơ hội để du khách thưởng thức màn trình diễn pháo hoa tuyệt đẹp và các hoạt động văn hóa đặc sắc.
 4. Ẩm thực độc đáo: Đà Nẵng là một điểm đến lý tưởng cho những người yêu thích ẩm thực. Thành phố này nổi tiếng với các món ăn đặc sản như bánh xèo, mì Quảng, bánh tráng thịt heo, và hải sản tươi ngon. Du khách có thể thưởng thức những món ăn độc đáo và trải nghiệm ẩm thực đậm đà văn hóa miền Trung.
 5. Thiên nhiên tuyệt vời: Ngoài bãi biển, Đà Nẵng còn có nhiều địa điểm thiên nhiên đẹp như Núi Ngũ Hành Sơn, Suối Khoáng nóng Thần Tài, và Hòn Bà. Du khách có thể tham gia các hoạt động như leo núi, tham quan hang động, và tắm suối để khám phá vẻ đẹp tự nhiên của Đà Nẵng.
 6. Tiện nghi và dịch vụ du lịch: Đà Nẵng có nhiều khu nghỉ dưỡng, khách sạn và tiện ích du lịch hiện đại để phục vụ du khách. Các dịch vụ chất lượng và hệ thống giao thông thuận tiện giúp du khách có một trải nghiệm du lịch thoải mái và tiện lợi.

Articles, tips and inspiration on Danang

Here are some articles about or that include Danang

The Best Sunnies for Summer

April 2, 2021

How Often to Get Your Eyes Checked

March 22, 2021

How to Keep Your Lenses Clean

March 8, 2021

Cambodia hotel map and accommodation

Find your perfect Cambodia accommodation using this interactive map. You can search for both hotels and apartments. Use the filters to adjust your search.

Note: Please wait a moment for the map to load as well as the suggestions of places to stay. Sometimes you may also have to just move the map slightly or zoom into your desired location to see additional properties which are available.

Click the button below to find more accommodation options:

Top tours and activities in Danang

Here are some of the best activities that you may like for Danang. These are provided through our partners. You can also use the blue-button a little below where you can be more specific with your search, including adding your dates, filtering by type of tour and many more options.

get link aff from TAB

get link aff from TAB

Danang guided and specialist tours

For longer and more specialist tours and complete with multi-day itineraries, then consider checking out G Adventures which are highly regarded. With G Adventures you can find small group tours with local guides and the company is based around having a good impact on local communities.

https://www.gadventures.com/trips/vietnam-family-adventure/8392/

Transport

Below are services for finding transport. You can start searching for flights through a site such as Skyscanner.

https://www.skyscanner.com/

Here are some other services that can help you get around, such as by using trains, buses and cars.

 • 12go – Note: 12Go aren’t available for all countries in Asia.
 • RentalCars – For car hire

5 top reasons to book a trip to Danang

Why should you book a trip and visit Cambodia? Here are some top reasons:

 • To wander and explore the historic temples of Angkor Wat.
 • To see traditional Apsara Dancing.
 • For enjoying the Khmer and Cambodian cuisine.
 • To discover the bustling capital Phnom Penh.
 • To discover some of the beaches such as at Koh Rong and Koh Rong Samloem.

Want to find somewhere else? You can use the button below to find a different country.

Scroll to Top